Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

Bakom masken - Mitt liv som Catman i Kiss (e-bo


Läder och nitar, eldsprutande instrument och ansikten dolda bakom fantasifullt smink. Med bombastiska scenshower skrev Kiss om hårdrockens historia, och är fortfarande ett av världens mest populära band. Bakom masken är trummisen Peter Criss osminkade berättelse om livet som The Catman.

Peter Criss var en av de fyra originalmedlemmarna som var med från starten 1973 och under åren av osannolika framgångar i slutet av 70-talet, när album som Hotter Than Hell och Destroyer tog världen med storm. I boken får man följa Peter Criss från ungdomens gängbråk till New Yorks heta inneklubbar.

Han berättar öppet om alla galenskaper under tiden i bandet, avhoppen och inhoppen, sitt missbruk, två kraschade äktenskap, kärleken till sin dotter och kampen mot cancer. Anekdoterna om bandkollegorna Gene Simmons, Paul Stanley och Ace Frehley är ocensurerade och läsaren kommer bandet närmare än någonsin tidigare.

Kiss har sålt mer än 100 miljoner album och har satt outplånliga spår i musikvärlden. Gruppen har gjort 24 spelningar i Sverige och är åter aktuell i juni 2013, då bandet spelar på Friends Arena och avslutar Sweden Rock Festival.


Språk Svenska!


Ladda ner Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss e-bok Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:


Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss (Kr-0.00)


Gå med hundratusentals nöjda medlemmar som tidigare tillbringade otaliga timmar på jakt efter media och innehåll online, nu njuter av de hetaste nya böckerna, tidskrifterna och serierna.

Det är här och det är gratis. Det är därför du borde gå med:

 • Obegränsade böcker, tidskrifter och serier wherever du än är: direkt i din webbläsare på din dator eller surfplatta.
 • Mer än 10 miljoner titlar spänner över varje genre som är tänkbara, till hands.
 • Få de bästa böckerna, tidskrifterna och serierna i varje genre, inklusive Action, Äventyr, Anime, Manga, Barn och familj, Klassiker, Komedier, Referens, Handböcker, Drama, Utländska, Skräck, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport och många fler.
 • Nya titlar läggs till varje dag! Vi gillar att hålla saker färska.
 • Alla plattformar. Fullt optimerad.
 • Ta reda på varför tusentals människor går med varje dag.Registrera dig nu och upplev underhållning, obegränsat!


  Ladda ner Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss e-bok Gratis

  : SPEGEL 2  Författare

  Manne Svensson (översättare), Peter Criss (författare), Larry Sloman (författare)
  Förlag
  Norstedts
  Utgiven
  15 maj 2013
  Genrer

  Biografier & Memoarer
  Språk
  Swedish
  Format
  epub
  Kopieringsskydd
  Vattenmärkt
  ISBN
  9789113052335


  TAGS:
  Online Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss eBook
  Bok Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss FB2
  Ladda ner Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss PDF
  Ladda ner Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss MOBI
  Online Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss bok
  Gratis Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss iPhone

  Online Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss PDF


  Gratis Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss DJVU
  Gratis Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss TXT
  Ladda ner Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss RTF
  Online Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss FB2
  e-bok Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss TXT
  Gratis Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss e-book
  Bok Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss MOBI

  Ladda ner Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss iPad
  läsaa Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss MOBI
  läsa Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss DOCX
  Gratis Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss AWZ
  Ladda ner Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss iPad
  Gratis Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss DJVU
  Ladda ner Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss free
  Gratis Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss DVD
  läsa Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss TXT
  Bok Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss DJVU
  Download Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss cd

  e-Bok Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss pdf


  e-bok Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss DOCX
  e-bok Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss iPad
  ebook Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss TXT
  e-bok Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss PDF
  e-bok Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss EPUB
  Läsa Bakom masken – Mitt liv som Catman i Kiss IPAD

  Leave a Reply