Blackout: när min hjärna blev min fiende Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

Blackout: när min hjärna blev min fiende (e-bo


Susannah Cahalan hade ett liv som många drömmer om. En lägenhet i Midtown Manhattan och ett jobb som reporter på prestigefyllda New York Post. Men en dag vaknar den då 24 år gamla Susannah Cahalan upp ensam på ett sjukhus, bunden till sängs, övervakad oförmögen att tala eller röra sig …

Under månaden som kommer omkullkastas Susannahs liv fullständigt. Kollegor, pojkvän, föräldrar, läkare och psykologer och inte minst Susannah själv – alla står maktlösa inför den totala personlighetsförändring hon genomgår med paranoid misstänksamhet, hallucinationer och aggressivitet som följd.

Vem var främlingen som tagit över hennes kropp? Vad hade hänt med hennes hjärna? I denna gripande självbiografi får vi följa Susannah Cahalan steg för steg när hon lägger pusselbitar för att förstå vad som egentligen hände under den månad av hennes liv som försvunnit ur hennes minne för alltid fram till diagnosen som räddade hennes liv.

Susannah Cahalan är född 1985 och har nu jobbat för New York Post i tio år. Hon är idag frisk men vet att risken för återfall finns. Blackout baserades på den uppmärksammade artikeln My Mysterious Lost Month of Madness, The New York Post, som Cahalan mottog the Silurian Award of Excellence för 2009. Cahalan har gästat både the Today Show, CNN:s Dr Drew on Call och intervjuats i tidningar som O Magazine. Boken har sålts i över 70 000 exemplar i USA och är såld till ett flertal länder runt om i världen.


Språk Svenska!


Ladda ner Blackout: när min hjärna blev min fiende e-bok Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:


Blackout: när min hjärna blev min fiende (Kr-0.00)


Gå med hundratusentals nöjda medlemmar som tidigare tillbringade otaliga timmar på jakt efter media och innehåll online, nu njuter av de hetaste nya böckerna, tidskrifterna och serierna.

Det är här och det är gratis. Det är därför du borde gå med:

 • Obegränsade böcker, tidskrifter och serier wherever du än är: direkt i din webbläsare på din dator eller surfplatta.
 • Mer än 10 miljoner titlar spänner över varje genre som är tänkbara, till hands.
 • Få de bästa böckerna, tidskrifterna och serierna i varje genre, inklusive Action, Äventyr, Anime, Manga, Barn och familj, Klassiker, Komedier, Referens, Handböcker, Drama, Utländska, Skräck, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport och många fler.
 • Nya titlar läggs till varje dag! Vi gillar att hålla saker färska.
 • Alla plattformar. Fullt optimerad.
 • Ta reda på varför tusentals människor går med varje dag.Registrera dig nu och upplev underhållning, obegränsat!


  Ladda ner Blackout: när min hjärna blev min fiende e-bok Gratis

  : SPEGEL 2  Författare

  Katarina Falk (översättare), Susannah Cahalan (författare)
  Utgiven
  18 oktober 2013
  Genrer

  Biografier & Memoarer, Biografier, Hälsa, Livsstil, Fritid, Familj & Hälsa
  Språk
  Swedish
  Format
  epub
  Kopieringsskydd
  Vattenmärkt
  ISBN
  9789187135491


  TAGS:
  Online Blackout: när min hjärna blev min fiende eBook
  Bok Blackout: när min hjärna blev min fiende FB2
  Ladda ner Blackout: när min hjärna blev min fiende PDF
  Ladda ner Blackout: när min hjärna blev min fiende MOBI
  Online Blackout: när min hjärna blev min fiende bok
  Gratis Blackout: när min hjärna blev min fiende iPhone

  Online Blackout: när min hjärna blev min fiende PDF


  Gratis Blackout: när min hjärna blev min fiende DJVU
  Gratis Blackout: när min hjärna blev min fiende TXT
  Ladda ner Blackout: när min hjärna blev min fiende RTF
  Online Blackout: när min hjärna blev min fiende FB2
  e-bok Blackout: när min hjärna blev min fiende TXT
  Gratis Blackout: när min hjärna blev min fiende e-book
  Bok Blackout: när min hjärna blev min fiende MOBI

  Ladda ner Blackout: när min hjärna blev min fiende iPad
  läsaa Blackout: när min hjärna blev min fiende MOBI
  läsa Blackout: när min hjärna blev min fiende DOCX
  Gratis Blackout: när min hjärna blev min fiende AWZ
  Ladda ner Blackout: när min hjärna blev min fiende iPad
  Gratis Blackout: när min hjärna blev min fiende DJVU
  Ladda ner Blackout: när min hjärna blev min fiende free
  Gratis Blackout: när min hjärna blev min fiende DVD
  läsa Blackout: när min hjärna blev min fiende TXT
  Bok Blackout: när min hjärna blev min fiende DJVU
  Download Blackout: när min hjärna blev min fiende cd

  e-Bok Blackout: när min hjärna blev min fiende pdf


  e-bok Blackout: när min hjärna blev min fiende DOCX
  e-bok Blackout: när min hjärna blev min fiende iPad
  ebook Blackout: när min hjärna blev min fiende TXT
  e-bok Blackout: när min hjärna blev min fiende PDF
  e-bok Blackout: när min hjärna blev min fiende EPUB
  Läsa Blackout: när min hjärna blev min fiende IPAD

  Leave a Reply