Kalpeat sotilaat Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

Kalpeat sotilaat (e-bok) av Pekka Jaatinen


<p>Kalpeat sotilaat ovat kalpeita siksi, että he käyttävät heroiinia. Koskettava ja karu kuvaus 40-luvun Helsingistä, vaikeasti haavoittuneiden miesten huumehelvetistä.<br /><br /><br /><br />Eräässä <i>Kalpeiden sotilaiden</i> alkupuolen kohtauksessa Nelly ihmettelee, miten Lenne ja Asser näyttävät niin kalpeilta vaikka muut sotilassairaalan potilaat ovat enimmäkseen terveen punakoita. Syy, jota Lennen tyttöystävä Nelly ei vielä tuolloin tiedä, on heroiini.<br /><br /><br /><br />Lenne ja Asser ovat sodassa parhaat kaverukset. He ovat erinomaisia sotilaita, mutta ajautuneet huomaamattaan huumeriippuvaisiksi. He varastavat suuren erän heroiinitabletteja, mikä osoittautuu lopulta suureksi onnettomuudeksi.<br /><br /><br /><br />Pekka Jaatinen kirjoittaa näkyväksi vaietun aiheen: sodassa huumekoukkuun jääneiden miesten tarinan. Karu kertomus ei tuomitse eikä hymistele, mutta ymmärtää ja auttaa ymmärtämään.<br /><br /><br /><br /><i>Kalpeat sotilaat</i> on romaani, jonka ihmisiin sattuu niin henkisesti kuin fyysisesti. Se kuvaa koskettavasti, kuinka lyhyt on matka yhteiskunnan ulkopuolelle ja kuinka pitkä tie on takaisin.<br /><br /><br /><br /><br /><br /><b>Arvosteluotteita</b><br /><br /><br /> Pekka Jaatisen yhdestoista romaani kirjoittaa näkyväksi aran ja vaietun aiheen, sodassa huumekoukkuun jääneiden miesten tarinan. Karu kertomus ei tuomitse eikä hymistele, vaan ymmärtää ja auttaa ymmärtämään. <br /><br /><i>Juhani Hiltunen, Pohjolan Sanomat </i><br /><br /><br /><br /><i>Kalpeat sotilaat</i> on huolellisesti paneutuen tehty ja hyvin kirjoitettu. Teksti on luontevaa, sujuvaa ja havainnollista, yksityiskohdiltaan tarkkaa ja runsasta. Se luottaa sanan voimaan ja kunnioittaa sekä kuvattaviaan että lukijoita.<br /><br />   Romaani täyttää monella tasolla hyvän kirjallisuuden vaatimukset. <br /><br /><i>Aarno Palttala, Lapin Kansa </i><br /><br /><br /><br />”Pekka Jaatinen on kirjoittanut surullisen tarinan karun tarkasti ja osoittelematta. Sodan – myös tätä kirjassa kuvataan – ja sodan jälkeisen ajan kuvaajana Jaatinen on jälleen mestari lajissaan.”<br /><br /><i>Veli-Matti Henttonen, Salon Seudun Sanomat</i><br /><br /><br /> Pekka Jaatinen tavoittaa tarinassaan sotilaiden sisimmän, armottoman tuskan, jolle lähimmäisetkään eivät voi mitään. <br /><br /><i>Anssi Väisänen, Kaleva</i> <br /><br /><br /><br /> Jaatinen on tehnyt upean työn tuomalla tämän totuuden sodasta ja sen sankareista esiin. <br /><br /><i>Taru Paavonseppä, Kainuun Sanomat</i><br /><br /><br /> Kirjaa voi suositella paitsi ilmeisesti ensimmäisenä vaikeasta aiheesta tehtynä romaanina myös erinomaisena ajankuvana. <br /><br /><i>Arto Lillberg, Sotainvalidi-lehti</i> <br /><br /><br /><br /> Jaatinen on tämän hetken sotakirjailijoiden kärkikaartia, jolta aina löytyy uusia lähestymiskulmia Euroopan syrjäkylien sotakokemuksiin, tällä kertaa yllättävästi pääkaupunkiseudulla.                  <br /><br /><i>Mirjam Silvén, Pohjalainen</i> </p>


Språk Svenska!


Ladda ner Kalpeat sotilaat e-bok Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:


Kalpeat sotilaat (Kr-0.00)


Gå med hundratusentals nöjda medlemmar som tidigare tillbringade otaliga timmar på jakt efter media och innehåll online, nu njuter av de hetaste nya böckerna, tidskrifterna och serierna.

Det är här och det är gratis. Det är därför du borde gå med:

 • Obegränsade böcker, tidskrifter och serier wherever du än är: direkt i din webbläsare på din dator eller surfplatta.
 • Mer än 10 miljoner titlar spänner över varje genre som är tänkbara, till hands.
 • Få de bästa böckerna, tidskrifterna och serierna i varje genre, inklusive Action, Äventyr, Anime, Manga, Barn och familj, Klassiker, Komedier, Referens, Handböcker, Drama, Utländska, Skräck, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport och många fler.
 • Nya titlar läggs till varje dag! Vi gillar att hålla saker färska.
 • Alla plattformar. Fullt optimerad.
 • Ta reda på varför tusentals människor går med varje dag.Registrera dig nu och upplev underhållning, obegränsat!


  Ladda ner Kalpeat sotilaat e-bok Gratis

  : SPEGEL 2  Författare

  Pekka Jaatinen (författare)
  Förlag
  Johnny Kniga
  Utgiven
  6 februari 2015
  Genrer

  Skönlitteratur, Romaner
  Språk
  Finnish
  Format
  epub
  Kopieringsskydd
  Vattenmärkt
  ISBN
  9789510386156


  TAGS:
  Online Kalpeat sotilaat eBook
  Bok Kalpeat sotilaat FB2
  Ladda ner Kalpeat sotilaat PDF
  Ladda ner Kalpeat sotilaat MOBI
  Online Kalpeat sotilaat bok
  Gratis Kalpeat sotilaat iPhone

  Online Kalpeat sotilaat PDF


  Gratis Kalpeat sotilaat DJVU
  Gratis Kalpeat sotilaat TXT
  Ladda ner Kalpeat sotilaat RTF
  Online Kalpeat sotilaat FB2
  e-bok Kalpeat sotilaat TXT
  Gratis Kalpeat sotilaat e-book
  Bok Kalpeat sotilaat MOBI

  Ladda ner Kalpeat sotilaat iPad
  läsaa Kalpeat sotilaat MOBI
  läsa Kalpeat sotilaat DOCX
  Gratis Kalpeat sotilaat AWZ
  Ladda ner Kalpeat sotilaat iPad
  Gratis Kalpeat sotilaat DJVU
  Ladda ner Kalpeat sotilaat free
  Gratis Kalpeat sotilaat DVD
  läsa Kalpeat sotilaat TXT
  Bok Kalpeat sotilaat DJVU
  Download Kalpeat sotilaat cd

  e-Bok Kalpeat sotilaat pdf


  e-bok Kalpeat sotilaat DOCX
  e-bok Kalpeat sotilaat iPad
  ebook Kalpeat sotilaat TXT
  e-bok Kalpeat sotilaat PDF
  e-bok Kalpeat sotilaat EPUB
  Läsa Kalpeat sotilaat IPAD

  Leave a Reply